MadBasen.DK Fødevarer Beregn

Fødevareliste

Herunder vises en liste over alle de fødevarer, der er publiseret i fødevaredatabasen (foodcomp). Værdierne der vises er angivet i mængden pr. 100 gram af varen. Protein, fedt, kulhydrat og fiber er angivet i gram, og energi er angivet som kilojoule/kilokalorier.

Navn Protein Fedt Kulhydrat Fiber Energi
Bomuldsfrøolie 0,0 100,0 0,0 0,0 3700/884
Cacaosmør 0,0 100,0 0,0 0,0 3700/884
Dressing, blue cheese 4,8 52,3 7,4 0,0 2142/512
Dressing, creme fraiche 1,5 41,7 9,6 0,0 1732/414
Dressing, creme fraiche, kalorielet 1,3 18,9 9,5 0,0 883/211
Dressing, fransk 0,6 41,0 17,5 0,0 1818/434
Dressing, italiensk 0,7 48,3 10,2 0,0 1971/471
Dressing, mayonnaise 1,2 32,5 12,7 0,0 1439/344
Dressing, mayonnaise, kalorielet 1,0 13,4 13,5 0,0 742/177
Dressing, olie-eddike 0,6 34,3 9,8 0,0 1446/345
Dressing, olie-eddike, kalorielet 0,3 1,1 8,9 0,0 197/47
Dressing, thousand island 0,9 35,7 15,2 2,0 1577/377
Fiskeolie, hydrogeneret 0,0 99,9 0,0 0,0 3696/883
Gåsefedt 0,0 99,8 0,0 0,0 3693/882
Hørfrøolie 0,0 100,0 0,0 0,0 3700/884
Hvedekimolie 0,0 100,0 0,0 0,0 3700/884
Jordnøddeolie 0,0 100,0 0,0 0,0 3700/884
Jordnøddesmør 22,6 53,7 18,8 0,0 2622/626
Kokosfedt 0,0 100,0 0,0 0,0 3700/884
Kokosfedt, Palmin 0,0 100,0 0,0 0,0 3700/884
Levertran (Sej) 0,0 99,9 0,0 0,0 3696/883
Majsolie 0,0 100,0 0,0 0,0 3700/884
Margarine, 70 %, bordbrug, blød, vegetabilsk fedt 0,8 70,6 0,5 0,0 2634/629
Margarine, 80 %, bordbrug, blød, vegetabilsk fedt 0,8 79,8 0,5 0,0 2975/711
Margarine, 80 %, bordbrug, vegetabilsk fedt 0,8 80,6 0,5 0,0 3004/717
Margarine, 80 %, stegning/bagning, vegetabilsk fedt 0,1 80,2 0,1 0,0 2971/710
Mayonnaise 1,1 80,0 0,1 0,0 2980/712
Mayonnaise, fedtreduceret 0,5 51,3 7,6 0,0 2036/486
Minarine, 30 %, vegetabilsk fedt 0,5 30,2 0,4 0,0 1133/271
Minarine, 40 %, vegetabilsk fedt 0,5 41,3 0,4 0,0 1543/369
  Næste side »

Herunder kan du vælge den sortering, som fødevarerne skal vises med. Du kan også angive en evt. tekst, som der skal søges efter i databasen:

Find teksten:    i gruppen: 
sorter efter:    stigende faldende   Fortryd   Udfør

Copyright © 2004 - 2006 Torben Bruchhaus
• Liste / søg
• Varegrupper
• Din opskrift
• Forsiden
• Kontakt
• BMI
• Kalorieforbrug
• Aktivitetstid