MadBasen.DK Fødevarer Beregn

Fødevareliste

Herunder vises en liste over alle de fødevarer, der er publiseret i fødevaredatabasen (foodcomp). Værdierne der vises er angivet i mængden pr. 100 gram af varen. Protein, fedt, kulhydrat og fiber er angivet i gram, og energi er angivet som kilojoule/kilokalorier.

Navn Protein Fedt Kulhydrat Fiber Energi
Ærter, grønne, dybfrost 6,1 0,7 13,6 4,71 318/76
Ærter, grønne, konserves 5,9 0,8 14,3 6,6 314/75
Ærter, grønne, rå 5,9 0,7 12,9 5,9 292/70
Ærter, gule, flækærter, rå 22,0 2,1 63,9 7,4 1471/351
Agurk, rå 0,7 0,1 2,1 0,75 45/11
Agurk, syltet 0,5 0,5 16,0 0,0 295/70
Agurk, syltet, uden tilsat sukker 0,5 0,5 3,0 0,0 74/18
Artiskok, rå 2,9 0,2 10,6 0,0 215/51
Asier, syltede 0,5 0,5 17,0 0,0 312/75
Asier, syltede, uden tilsat sukker 0,5 0,5 2,5 0,0 65/16
Asparges, grønne, rå 1,8 0,3 4,9 0,0 109/26
Asparges, hvide, rå 2,4 0,3 4,3 0,0 109/26
Asparges, konserves 1,6 0,1 2,9 1,5 67/16
Asparges, uspec., rå 1,9 0,3 4,2 1,8 99/24
Aubergine, rå 0,9 0,1 5,0 2,4 82/20
Baked beans i tomatsovs, konserves 5,1 0,5 20,8 0,0 399/95
Bambusskud, konserves, saltet 2,6 0,1 3,7 0,0 106/25
Bambusskud, konserves, usaltet 2,6 0,1 3,7 0,0 106/25
Bambusskud, rå 3,6 0,1 6,7 0,0 173/41
Batat, sød kartoffel, rå 1,3 0,3 17,0 3,0 295/70
Bladbede, sølvbede, rå 1,8 0,2 3,7 0,0 94/22
Bladselleri, rå 0,8 0,2 5,2 1,6 95/23
Blomkål, dansk, rå 2,0 0,4 4,2 2,4 99/24
Blomkål, dybfrost 2,0 0,3 4,7 1,0 116/28
Blomkål, importeret, rå 3,1 0,4 5,2 0,0 132/32
Blomkål, uspec., rå 2,4 0,4 4,7 2,19 116/28
Bønner, brune, tørrede 18,9 2,0 63,4 17,8 1313/314
Bønnespirer, adzuki, rå 10,0 1,0 24,0 0,0 568/136
Bønnespirer, mung, rå 3,0 0,2 5,9 0,0 149/36
Bønnespirer, soja, konserves 1,6 0,2 3,8 0,0 72/17
  Næste side »

Herunder kan du vælge den sortering, som fødevarerne skal vises med. Du kan også angive en evt. tekst, som der skal søges efter i databasen:

Find teksten:    i gruppen: 
sorter efter:    stigende faldende   Fortryd   Udfør

Copyright © 2004 - 2006 Torben Bruchhaus
• Liste / søg
• Varegrupper
• Din opskrift
• Forsiden
• Kontakt
• BMI
• Kalorieforbrug
• Aktivitetstid