MadBasen.DK Fødevarer Beregn

Fødevareliste

Herunder vises en liste over alle de fødevarer, der er publiseret i fødevaredatabasen (foodcomp). Værdierne der vises er angivet i mængden pr. 100 gram af varen. Protein, fedt, kulhydrat og fiber er angivet i gram, og energi er angivet som kilojoule/kilokalorier.

Navn Protein Fedt Kulhydrat Fiber Energi
Bacon i skiver, rå 15,9 21,4 0,8 0,0 1076/257
Bacon i tern, rå 15,9 21,4 0,8 0,0 1076/257
Blodpølse 10,7 20,8 23,0 0,0 1298/310
Brissel, kalv, rå 17,8 4,0 0,0 0,0 451/108
Fårekød, bov, rå 18,7 17,0 0,0 0,0 947/226
Fårekød, kølle, rå 20,1 6,0 0,0 0,0 564/135
Hamburgerryg, kogt 18,4 4,9 0,8 0,0 508/121
Hamburgerryg, rå 16,3 5,4 1,1 0,0 496/118
Hare, rå 21,6 4,1 0,0 0,0 519/124
Hestekød, råt 19,0 10,0 0,6 0,0 703/168
Hjerte, kalv, råt 14,9 5,2 1,8 0,0 476/114
Hjerte, okse, råt 15,3 5,4 0,7 0,0 472/113
Hjerte, svin, råt 17,0 4,3 0,4 0,0 455/109
Kalv og flæsk, hakket, råt 18,8 16,4 0,0 0,0 926/221
Kalvekød, fedt, råt 18,5 22,8 0,0 0,0 1158/277
Kalvekød, helt magert 21,6 2,2 0,0 0,0 449/107
Kalvekød, magert, råt 21,0 5,2 0,0 0,0 549/131
Kalvekød, middelfedt, råt 20,0 11,3 0,0 0,0 758/181
Kanin, kød, rå 22,2 4,0 0,0 0,0 525/125
Kødpølse 10,5 23,6 3,6 0,0 1110/265
Kødpølse, fedtreduceret 10,0 3,4 8,0 0,0 426/102
Kogt oksebryst 21,0 22,1 0,0 0,0 1175/281
Lammebrissel, rå 15,3 7,8 0,0 0,0 549/131
Lammekød, bov, rå 18,5 13,3 0,0 0,0 807/193
Lammekød, bryst, råt 14,5 34,5 0,0 0,0 1523/364
Lammekød, kølle, afpudset, rå 20,2 5,5 0,0 0,0 547/131
Lammekød, kølle, med fedt, rå 18,5 14,1 0,0 0,0 836/200
Lammekød, kølle, uspec., rå 20,1 9,8 0,0 0,0 704/168
Lammekød, rygstykke, råt 15,8 30,6 0,0 0,0 1401/335
Lammekød, slag, råt 14,5 34,5 0,0 0,0 1523/364
  Næste side »

Herunder kan du vælge den sortering, som fødevarerne skal vises med. Du kan også angive en evt. tekst, som der skal søges efter i databasen:

Find teksten:    i gruppen: 
sorter efter:    stigende faldende   Fortryd   Udfør

Copyright © 2004 - 2006 Torben Bruchhaus
• Liste / søg
• Varegrupper
• Din opskrift
• Forsiden
• Kontakt
• BMI
• Kalorieforbrug
• Aktivitetstid