MadBasen.DK Fødevarer Beregn

Fødevareliste

Herunder vises en liste over alle de fødevarer, der er publiseret i fødevaredatabasen (foodcomp). Værdierne der vises er angivet i mængden pr. 100 gram af varen. Protein, fedt, kulhydrat og fiber er angivet i gram, og energi er angivet som kilojoule/kilokalorier.

Navn Protein Fedt Kulhydrat Fiber Energi
And, brystkød, rå 19,9 4,3 0,0 0,0 497/119
And, kød og skind, rå 11,5 39,3 0,0 0,0 1650/394
And, kød, rå 18,3 5,1 0,0 0,0 500/119
Due, kød og skind, rå 18,5 23,8 0,0 0,0 1195/285
Due, kød, rå 20,1 7,5 0,0 0,0 619/148
Fasan, kød og skind, rå 18,5 23,8 0,0 0,0 1195/285
Fasan, kød, rå 23,6 3,6 0,0 0,0 534/128
Gås, kød og skind, rå 15,9 33,6 0,0 0,0 1514/362
Gås, kød, rå 22,8 7,1 0,0 0,0 650/155
Hjerte, høne (kylling), råt 15,6 9,3 0,7 0,0 621/148
Høne, kød og skind, rå 17,1 15,9 0,0 0,0 879/210
Høne, kød, rå 20,3 2,7 0,0 0,0 445/106
Kalkun, bryst (filet), kogt/røget, pålæg 21,0 1,8 1,7 0,0 453/108
Kalkun, kød og skind, rå 20,2 5,0 0,0 0,0 528/126
Kalkun, kød, hakket, råt 22,2 6,6 0,0 0,0 622/149
Kalkun, kød, rå 21,9 2,2 0,0 0,0 454/108
Kråse, kylling, rå 18,2 4,2 0,6 0,0 475/113
Kylling, bryst (filet), kogt, pålæg 20,6 3,2 0,4 0,0 475/113
Kylling, bryst, kød og skind, rå 21,5 6,9 0,0 0,0 621/148
Kylling, kød og skind, friturestegt 28,3 16,3 1,0 0,0 1101/263
Kylling, kød og skind, grillstegt 24,5 10,8 0,0 0,0 816/195
Kylling, kød og skind, paneret, friturestegt 22,5 17,4 9,4 0,0 1186/283
Kylling, kød og skind, rå 18,7 11,8 0,0 0,0 755/180
Kylling, kød, rå 20,0 5,7 0,0 0,0 551/132
Kylling, lår, kød og skind, rå 18,9 8,9 0,0 0,0 651/155
Kylling, vinge, kød og skind, rå 19,2 12,2 0,0 0,0 778/186
Kyllingepølse, pålæg 12,8 15,0 2,1 0,0 807/193
Lever, ande, rå 18,7 4,6 3,5 0,0 548/131
Lever, gåse, rå 16,4 4,3 6,3 0,0 545/130
Lever, høne, rå 22,1 4,7 1,2 0,0 570/136
  Næste side »

Herunder kan du vælge den sortering, som fødevarerne skal vises med. Du kan også angive en evt. tekst, som der skal søges efter i databasen:

Find teksten:    i gruppen: 
sorter efter:    stigende faldende   Fortryd   Udfør

Copyright © 2004 - 2006 Torben Bruchhaus
• Liste / søg
• Varegrupper
• Din opskrift
• Forsiden
• Kontakt
• BMI
• Kalorieforbrug
• Aktivitetstid